High beer - Beers & Barrels
Keer terug

High beer

De thee wordt ingeruild voor bier tijdens deze stoere tegenhanger van de High Tea: de High Beer. Ideaal voor een gezellige middag borrelen, uitje in het weekend of als lunchactiviteit. De High Beer is elke dag te boeken bij Beers & Barrels Oudegracht of Harbour van 13:00 tot 16:00.

Inhoud

Je gaat 6 verschillende speciaal bieren proeven, waaronder ook altijd een lokaal biertje. De bieren worden van licht naar zwaar geserveerd. Bij bier hoort natuurlijk eten, dus serveren we de Beers & Barrels platter met hapjes om te delen (BBQ chicken wings | fall-off-the-bone ribs | smoked jalapeño cheese sausage | pulled pork | nachos | bread | dips), óf pak helemaal uit en kies ook een hoofdgerecht (BBQ chicken of B&B burger).
Tijdens het arrangement vertellen onze bierkenners enthousiast over de bieren die geserveerd worden en geven uitleg over de bijpassende hapjes.
Let op: Je kunt ook kiezen voor een glutenvrije High Beer!

Inclusief:

  Enthousiaste uitleg van onze bierkenners
  Proeverij van zes bieren per persoon
  Diverse hapjes om te delen (B&B platter)
  Locatie hartje Utrecht
  Het is mogelijk om een volledig glutenvrije High Beer te reserveren
  Prijs: €24,50 per persoon
  Een optie is om naast de B&B platter ook te kiezen voor een hoofdgerecht (BBQ chicken of B&B burger), de totaalprijs is dan €37,50 per persoon

Impressie

Dieetwensen

Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden. We horen dit graag van tevoren.

Reserveren

De High Beer is elke dag te boeken van 13:00 – 16:00 vanaf acht tot 100 personen, zowel bij de Oudegracht als Harbour. Liever met z’n tweeën bier proeven? Ook voor twee personen is de High Beer dagelijks te boeken, van 13:00 – 16:00 of na 20:30.

Reserveer voor locatie Harbour via
harbour@beersbarrels.nl
030 293 75 63

Reserveer voor locatie Oudegracht via
oudegracht@beersbarrels.nl
030 636 87 44

Direct reserveren
Of bel naar 030 636 87 44