Downtown Utrecht - Beers & Barrels

WELCOME BACK

Reserveren
Welkom bij Beers&Barrels! De gerechten zijn net zo lekker als je gewend bent, maar ons restaurant is aangepast aan de hand van de maatregelen van het kabinet. Dat betekent 1,5 meter afstand houden en de gezondheidsrichtlijnen in acht nemen.

Reserveer nu een tafel, dat kan makkelijk en snel online! Het is niet mogelijk een plek op het terras te reserveren, mocht er wel plek zijn dan kunt u uiteraard buiten zitten!

Wij zijn verplicht om alle gasten ter plekke individueel te registreren en een gezondheidscheck te doen.

Wij merken dat het moeilijk is om grote groepen te ontvangen in ons restaurant en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen en dus de veiligheid van de gasten en onze medewerkers te garanderen. Daarom nemen wij online alleen reserveringen aan tot en met 4 personen. Wanneer je wilt reserveren voor een groep groter dan 4 personen uit één huishouden, vragen we je telefonisch contact op te nemen. Wij hopen op je begrip.

Zowel binnen als op het terras geldt:
• Ben je met zijn tweeën en kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je binnen 1,5 meter zitten. Datzelfde geldt voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden.
• Ben je met meer dan twee personen uit verschillende huishoudens? Dan moeten wij 1,5 meter afstand hanteren tussen jullie in.

TAP TABLES

Met vrienden je eigen biertje tappen!
Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. De taptafels zijn bij uitstek geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje en uiteraard gewoon een gezellig avondje uit. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel- of dinerkaart. Voor grotere gezelschappen hebben we lekkere arrangementen. Keep that Smokin’ good food coming!

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel 030 636 87 44.

  • Taptafels alleen voor personen vanaf 18 jaar. Tot 25 jaar vragen wij om legitimatie. Dus neem deze mee.
  • Geniet maar drink met mate
  • Heineken per kilogram (liter) € 10.50

Reservations

Wil je reserveren bij Beers & Barrels? Klik op de button hieronder om je reservering te plaatsen. Je wordt dan doorverwezen naar ons reserveringsformulier. Reserveren

Groups

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap?

Bekijk hier de mogelijkheden

Lunch

We hebben weer lunch bij Beers & Barrels Oudegracht!

B&B Downtown Utrecht
Oudegracht a/d Werf 125
3511 AL Utrecht
TEL. 030 636 87 44
[email protected]

Openingstijden
Mon/Sun: 4 PM – 10 PM

Contact

Wil je solliciteren of heb je een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.