Utrecht at the Harbour - Beers & Barrels

TAP TABLES

Met vrienden je eigen biertje tappen!
Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. De taptafels zijn bij uitstek geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje en uiteraard gewoon een gezellig avondje uit. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel- of dinerkaart. Voor grotere gezelschappen hebben we lekkere arrangementen. Keep that Smokin’ good food coming!

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel 030 293 75 63.

  • Taptafels alleen voor personen vanaf 18 jaar. Tot 25 jaar vragen wij om legitimatie. Dus neem deze mee.
  • Wij accepteren géén vrijgezellenfeesten in de avond.
  • Geniet maar drink met mate
  • Heineken per kilogram (liter) € 10.50

HIGH BEER

De thee wordt ingeruild voor bier tijdens deze stoere tegenhanger van de High Tea: de High Beer. Ideaal voor een gezellige middag borrelen, uitje in het weekend of als lunchactiviteit. De High Beer is elke dag te boeken bij Beers & Barrels Harbour vanaf 15:00

Inclusief:

  Enthousiaste uitleg van onze bierkenners
  Proeverij van zes bieren per persoon
  Diverse hapjes om te delen (B&B platter)
  Locatie hartje Utrecht
  Het is mogelijk om een volledig glutenvrije High Beer te reserveren
  Prijs: €29,50 per persoon
  Een optie is om naast de B&B platter te kiezen voor een hoofdgerecht (BBQ chicken of B&B burger) de totaalprijs is dan €42,50 per persoon

Reserveren

Je kunt reserveren via [email protected] of 030 636 87 44. De High Beer is mogelijk op reservering vanaf 2 personen, stuur een mailtje of bel ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Reservations

Wil je reserveren bij Beers & Barrels Harbour? Klik op de button hieronder om je reservering te plaatsen. Je wordt dan doorverwezen naar ons reserveringsformulier. Reserveren

Groups & Meetings

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap? Wij hebben eventueel ook een privé ruimte beschikbaar.

Vergaderen kan ook bij Beers & Barrels at the Harbour.

Bekijk hier de mogelijkheden

Parkeren ?

In de buurt is het gratis maar als je geen plekje kunt vinden dan kun je dichtbij, op slechts 3 minuten lopen, parkeren bij de Jaarbeurs (P3). Een uitrij-kaart kun je bij ons kopen voor maar 5 Euro!

 

B&B Utrecht at the Harbour
Veilinghavenkade 177
3521 AT Utrecht
TEL. 030 293 7563
[email protected]

Openingstijden
7 Days a week: 3 PM – late

Contact

Wil je solliciteren of heb je een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Parking
SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website