Utrecht at the Harbour - Beers & Barrels

We vinden het heel fijn dat we onze gasten weer mogen verwelkomen vanaf 1 juni!

Uiteraard willen we iedereen graag blij maken en een tafel reserveren. Door de richtlijnen vanuit het kabinet hebben we in juni besloten om tijdelijk te werken in shifts. Op het terras is het helaas niet mogelijk om te reserveren.

Vanzelfsprekend houden we ons aan de RIVM richtlijnen. We vertrouwen we er op dat u en uw gezelschap gezond en wel naar ons restaurant komen.

TAP TABLES

Met vrienden je eigen biertje tappen!
Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. De taptafels zijn bij uitstek geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje en uiteraard gewoon een gezellig avondje uit. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel- of dinerkaart. Voor grotere gezelschappen hebben we lekkere arrangementen. Keep that Smokin’ good food coming!

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel 030 293 75 63.

  • Taptafels alleen voor personen vanaf 18 jaar. Tot 25 jaar vragen wij om legitimatie. Dus neem deze mee.
  • Wij accepteren géén vrijgezellenfeesten in de avond.
  • Geniet maar drink met mate
  • Heineken per kilogram (liter) € 10.50

Wij hanteren per 1 juni een verkleinde menukaart. De menukaart staat niet op de website.

HIGH BEER

De thee wordt ingeruild voor bier tijdens deze stoere tegenhanger van de High Tea: de High Beer. Ideaal voor een gezellige middag borrelen, uitje in het weekend of als lunchactiviteit. De High Beer is elke dag te boeken bij Beers & Barrels Harbour vanaf 15:00

Inclusief:

  Enthousiaste uitleg van onze bierkenners
  Proeverij van zes bieren per persoon
  Diverse hapjes om te delen (B&B platter)
  Locatie hartje Utrecht
  Het is mogelijk om een volledig glutenvrije High Beer te reserveren
  Prijs: €29,50 per persoon
  Een optie is om naast de B&B platter te kiezen voor een hoofdgerecht (BBQ chicken of B&B burger) de totaalprijs is dan €42,50 per persoon

Reserveren

Je kunt reserveren via [email protected] of 030 636 87 44. De High Beer is mogelijk op reservering vanaf 2 personen, stuur een mailtje of bel ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Reservations

Wil je reserveren bij Beers & Barrels Harbour? Klik op de button hieronder om je reservering te plaatsen. Je wordt dan doorverwezen naar ons reserveringsformulier. Reserveren

Groups & Meetings

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap? Wij hebben eventueel ook een privé ruimte beschikbaar.

Vergaderen kan ook bij Beers & Barrels at the Harbour.

Bekijk hier de mogelijkheden

B&B Utrecht at the Harbour
Veilinghavenkade 177
3521 AT Utrecht
TEL. 030 293 7563
[email protected]

Openingstijden
7 Days a week: 3 PM – late

Contact

Wil je solliciteren of heb je een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.