Utrecht at the Harbour - Beers & Barrels

TAP TABLES

Met vrienden je eigen biertje tappen!
Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. De taptafels zijn bij uitstek geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje en uiteraard gewoon een gezellig avondje uit. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel- of dinerkaart. Voor grotere gezelschappen hebben we lekkere arrangementen. Keep that Smokin’ good food coming!

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel 030 293 75 63.

  • Taptafels alleen voor personen vanaf 18 jaar. Tot 25 jaar vragen wij om legitimatie. Dus neem deze mee.
  • Geniet maar drink met mate
  • Heineken per kilogram (liter) € 10.-

Reservations

Wil je reserveren bij Beers & Barrels Harbour? Klik op de button hieronder om je reservering te plaatsen. Je wordt dan doorverwezen naar ons reserveringsformulier.

Reserveren

Groups & Meetings

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap? Wij hebben eventueel ook een privé ruimte beschikbaar.

Vergaderen kan ook bij Beers & Barrels at the Harbour.

Bekijk hier de mogelijkheden

Parkeren ?

In de buurt is het gratis maar als je geen plekje kunt vinden dan kun je dichtbij, op slechts 3 minuten lopen, parkeren bij de Jaarbeurs (P3). Een uitrij-kaart kun je bij ons kopen voor maar 5 Euro!

 

B&B Utrecht at the Harbour
Veilinghavenkade 177
3521 AT Utrecht
TEL. 030 293 7563
harbour@beersbarrels.nl

Openingstijden
7 Days a week: 3 PM – late

Contact

Wil je solliciteren of heb je een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Parking
Direct reserveren
Of bel naar 030 293 7563