Brouwhuis Breda - Beers & Barrels

WELCOME BACK

Reserveren
Welkom bij Beers&Barrels! De gerechten zijn net zo lekker als je gewend bent, maar ons restaurant is aangepast aan de hand van de maatregelen van het kabinet. Dat betekent 1,5 meter afstand houden en de gezondheidsrichtlijnen in acht nemen.

Reserveer nu een tafel, dat kan makkelijk en snel online! Op het terras hoef je geen tafel te reserveren en kun je gewoon plaatsnemen.

Wij zijn verplicht om alle gasten ter plekke individueel te registreren en een gezondheidscheck te doen.

Wij merken dat het moeilijk is om grote groepen te ontvangen in ons restaurant en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen en dus de veiligheid van de gasten en onze medewerkers te garanderen. Daarom nemen wij alleen reserveringen aan tot en met 6 personen. Wij hopen op je begrip.

Zowel binnen als op het terras geldt:
• Ben je met zijn tweeën en kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je binnen 1,5 meter zitten. Datzelfde geldt voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden.
• Ben je met meer dan twee personen uit verschillende huishoudens? Dan moeten wij 1,5 meter afstand hanteren tussen jullie in.

TAP TABLES

Met vrienden je eigen biertje tappen!
Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. De taptafels zijn bij uitstek geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje en uiteraard gewoon een gezellig avondje uit. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel- of dinerkaart. Voor grotere gezelschappen hebben we lekkere arrangementen. Keep that Smokin’ good food coming!

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel 076-3036200.

  • Taptafels alleen voor personen vanaf 18 jaar. Tot 25 jaar vragen wij om legitimatie. Dus neem deze mee.
  • Geniet maar drink met mate
  • Jupiler per kilogram (liter) € 10.50

Reservations

Wil je reserveren bij Beers & Barrels? Klik op de button hieronder om je reservering te plaatsen. Je wordt dan doorverwezen naar ons reserveringsformulier. Reserveren

Groups

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap? Dat kan bij Beers & Barrels! Wat dacht je van de prachtige omgebouwde Brouwzaal met koperen brouwketels van meer dan 100 jaar oud? Bijna alles is mogelijk bij Beers & Barrels Breda, dus neem snel contact op.

Bekijk hier de mogelijkheden

Parking

Parkeren in de wijk rondom het Brouwhuis kost tot 18.00 uur € 1,40 per uur en is na 18.00 ’s avonds gratis!

B&B Brouwhuis Breda
Ceresstraat 15 A1
4811 CA Breda
TEL. 076 303 62 00
[email protected]

Openingstijden
7 Days a week: 3 PM – 10 PM

Contact

Wil je solliciteren of heb je een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.