TAP TABLES

Met vrienden je eigen biertje tappen!
Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. De taptafels zijn bij uitstek geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje en uiteraard gewoon een gezellig avondje uit. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel- of dinerkaart. Voor grotere gezelschappen hebben we lekkere arrangementen. Keep that Smokin’ good food coming!

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel 030 293 75 63.

  • Taptafels alleen voor personen vanaf 18 jaar. Tot 25 jaar vragen wij om legitimatie. Dus neem deze mee.
  • Geniet maar drink met mate
  • Heineken per kilogram (liter) € 9.50

Reservations

Wil je reserveren bij Beers & Barrels Harbour? Klik op de button hieronder om je reservering te plaatsen. Je wordt dan doorverwezen naar ons reserveringsformulier.

Reserveren

Groups & Meetings

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap? Wij hebben eventueel ook een privé ruimte beschikbaar.

Vergaderen kan ook bij Beers & Barrels at the Harbour.

Bekijk hier de mogelijkheden

Parkeren ?

In de buurt is het gratis maar als je geen plekje kunt vinden dan kun je dichtbij, op slechts 3 minuten lopen, parkeren bij de Jaarbeurs (P3). Een uitrij-kaart kun je bij ons kopen voor maar 5 Euro!

2e Bioscoopkaartje gratis

Kom van zondag t/m woensdag bij Beers & Barrels eten en krijg het 2e bioscoopkaartje voor Kinepolis of Wolff gratis!

Voorwaarden:
* Deze aanbieding is geldig van zondag t/m woensdag en uitsluitend bij reservering o.v.v. Kinepolis.
* Iedere 2e persoon krijgt, bij bestelling van minimaal een hoofdgerecht per persoon, het 2e bioscoopkaartje gratis. Dit geldt voor iedere veelvoud van 2 personen.
* De bioscoopkaartjes zijn 7 dagen per week op alle tijden geldig.
* Je schaft de reguliere bioscoopkaartjes aan bij Beers & Barrels in het restaurant. Deze zijn geldig t/m 1 april 2018 in alle Kinepolis of Wolff bioscopen in Nederland.
* De prijs voor 2 filmtickets bedraagt tijdens deze actie € 10,50 in plaats van € 21,00. Eventuele toeslagen voor bijvoorbeeld 3D of Laser Ultra kun je bij de kassa van Kinepolis of direct online via IDEAL afrekenen.
* Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Handige Tips:
* Geef het bij binnenkomst even aan als je die avond naar de bioscoop wilt gaan. Van ons krijg je dan direct de vouchers overhandigt zodat je deze direct via kinepolis.nl of de Kinepolis app kunt verzilveren. Zo ben je zeker van je filmtickets.
* Kom op tijd aan in het restaurant zodat je ook op tijd naar de film kunt gaan.
* Kom je met de auto? Wij bieden een uitrijkaart aan voor de parkeerplaats van de Jaarbeurs. Deze kaartjes kosten slechts € 5,- voor de gehele avond en deze koop je in ons restaurant.

B&B Utrecht at the Harbour
Veilinghavenkade 177
3521 AT Utrecht
TEL.030 293 7563
harbour@beersbarrels.nl

Openingstijden
7 Days a week: 3 PM – late

Contact

Wil je solliciteren of heb je een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Parking
Direct reserveren
Of bel naar 030 293 7563